Karen en Kristel kiezen zondag 8 finalistes in 'K2 Zoekt K3'

zaterdag 5 september 2009

De spanning stijgt in de derde aflevering van 'K2 Zoekt K3'. Aan het eind van de vorige aflevering zag Vlaanderen welke 36 kandidaten de eerste selecties in Antwerpen en Rotterdam doorkwamen. Deze 36 potentiėle K'tjes worden nu verwacht in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Iedereen arriveert met pak en zak... Want wie deze theaterronde overleeft, vertrekt naar de exclusieve K3-opleiding op een sprookjesachtig landgoed.

N


iemand van de kandidaten weet wat hen te doen staat, maar daar komt al gauw verandering in wanneer Gert Verhulst letterlijk ten tonele verschijnt. Hij vertelt de 36 dames dat hij vandaag wil zien hoe ze in trio functioneren. Ze worden ingedeeld in groepjes van drie, ze krijgen een nummer opgelegd en negentig minuten de tijd om dat tot een goed einde te brengen. Wat zich dan ontspint, varieert heel erg van trio tot trio. Het ene groepje heeft enorm last van de tijdsdruk, een ander groepje ondervindt moeite om de danspasjes te onthouden, er is een trio waarbij het niet klikt tussen de groepsleden, en een groepje waar meteen hechte vriendschappen ontstaan. Na negentig minuten moeten ze met z'n drieėn aan de jury laten zien wat ze waard zijn.

Na hun performance worden ze individueel beoordeeld door juryleden Miguel, Axana, Marc en Patty. Karen en Kristel hebben van tevoren de opdracht gekregen om nauwlettend toe te kijken, want op het einde van de dag moeten zij harde keuzes maken. De jury selecteert de 15 beste kandidaten, die allemaal een plekje in de opleiding verdienen, maar Karen en Kristel mogen slechts 8 meisjes overhouden.

Dat moeten zij puur op basis van hun gevoel doen. Wie vinden zij de leukste? Wie vinden zij het meest geschikt om bij K3 te komen? Wie mag zich bewijzen in de K3-opleiding ? Bovendien weten de kandidaten weten niet dat K2 die belangrijke beslissing moet maken. Het is juryvoorzitter Miguel Wiels die de boodschap brengt aan de 15 geslaagde kandidaten.

Nog enkele bijzonderheden in deze aflevering:

  • Sonja Silva laat zich opnieuw opmerken. Zij wil het zo ontzettend graag dat ze pardoes 8 kilo verloor om toch in het plaatje te passen.
  • Flore brak de dag voor de auditie haar teen maar liet die bewust niet gipsen om haar kansen niet op het spel te zetten.
  • Kathleen is intussen bijna acht maanden zwanger...
  • Noa studeerde meer dan honderd liedjes en choreografieėn uit haar hoofd om goed voorbereid aan de meet te verschijnen. Deelt zij haar wijsheid met de andere deelneemsters?

'K2 Zoekt K3', zondag 6 september om 20.00 uur op vtm.

Herbekijk 'K2 Zoekt K3'

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers