Katrien Devos verhoogt premièrestress bij de 'Amateurs' - PREVIEW

zondag 5 oktober 2014

In de nasleep van Jan's (Marc Van Eeghem) Afrikaanse beeldenstorm verliest hij in de zesde aflevering van 'Amateurs' op maandag 6 oktober naast zijn job als verzekeringsmakelaar ook het respect van de dorpsbewoners van Leirbeek.

De Pajotters maken zich ondertussen klaar voor de grote première van Stanny Krets (Stany Crets) zijn stuk 'Antigone'. Tijdens de generale repetitie de dag ervoor blijft Charlotte (Evelien Bosmans) worstelen met het conflict: naakt of niet naakt gaan op het podium.


Op de première zit alvast een belangrijke gast in de zaal: Katrien Devos, die afgevaardigd is door de organisatie van het Koninklijk Landjuweel om het stuk te komen bekijken en te jureren. Het theatergezelschap is dan ook nerveuzer dan ooit, nu de belangrijkste prijs die een amateurgezelschap kan krijgen, steeds meer lonkt.

Stanny spreekt De Pajotters net voor de voorstelling nog even toe met wijze raad en hoopt dat ze hem trots zullen maken. Tim (Jonas Van Geel) probeert ondertussen al zijn moed bij elkaar te rapen om Charlotte te vertellen dat hij gevoelens heeft voor haar.

Pierre (Matteo Simoni) blijft graag naar de beschutte werkplaats gaan om te werken, zeker nu Charlotte hem aangemoedigd heeft om tegen Laura (Tanya Zabarylo) te vertellen dat hij verliefd is op haar. Jan heeft het op liefdesvlak moeilijker te verduren: hij komt met Els (Ann Tuts) in een grote ruzie terecht, waarna hij besluit om even weg te gaan van bij hun thuis. Ook De Pajotters lijken zich steeds meer tegen hem te keren...

'Amateurs', maandag 6 oktober om 21.45 uur op VTM.

Bekijk deze aflevering online!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers