Laatste zomerweek met start 'Familie' bij VTM

vrijdag 23 augustus 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Op maandag 26 augustus start het nieuwe 'Familie'-seizoen met een extra lange aflevering en een dubbele dosis spanning. De aflevering pikt in waar de seizoensfinale is geŽindigd: met het indrukwekkende beeld van Marie die door Mathias van de kliffen wordt geduwd. Heeft Mathias een moord op zijn geweten?

En wordt Stefanie het tweede slachtoffer van de seizoensfinale? Om het geheugen van de 'Familie'-kijkers op te frissen zendt VTM de seizoensfinale opnieuw uit op zondag 25 augustus.

Van maandag 26 t.e.m. donderdag 29 augustus helpen Guga en Tine voor de laatste keer deze zomer duo's aan een 'Goed Verlof'. Met welke binnen- of buitenlandse bestemming kunnen ze scoren?

'Telefacts Zomer' viert op dinsdag 27 augustus de verjaardagen van miljardairskinderen. Zij kunnen werkelijk alles vragen voor hun verjaardag: een nieuwe slaapkamer, een taart van meer dan 2000 euro of een uniek pyjamafeestje. Maar kunnen de kinderen al die luxe en weelde nog appreciëren?

Op donderdag 29 augustus neemt 'Telefacts Zomer' Amazon, de allergrootste webwinkel ter wereld, onder de loep. De kritiek op de internetreus weerklinkt almaar luider. Overal waar Amazon komt sluiten er winkels en de werknemers van de distributiecentra klagen over hoge eisen en lage lonen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers