Lynn Wesenbeek, Bart De Pauw en Rob Vanoudenhoven in 'Kan U de Vraag Nog Eens Herhalen'

woensdag 31 mei 2017

Op donderdag 1 juni openen Guga Baúl en Gunter Lamoot nog één keer het kolossale quizarchief van de voorbije decennia in de laatste aflevering van 'Kan U de Vraag Nog Eens Herhalen'. Dat doen ze samen met Bekende Vragenstellers die zelf ook een aantal quizzen op hun palmares hebben staan.

Lynn Wesenbeek, grande dame van de Vlaamse televisie en ex-vragenstelster van dienst in Dierenplezier, keert terug naar het kleine scherm en neemt het op tegen twee andere tv-royalty’s Bart De Pauw en Rob Vanoudenhoven.


Van 'RIR' met Urbanus tot de zondagochtendquiz 'Goeiemorgen' met Bieke Ilegems: Guga en Gunter koppelen opnieuw vragen van vroeger aan onzin van nu. 'Elke ronde voelt als een déjà vu, de kandidaten zijn du jamais vu', aldus de gastheer. En die kandidaten zijn Maarten Block uit Dendermonde, Jeroen Verdick uit Turnhout en Diane Mintjens uit Kalmthout. Het quizzen zit die laatste in het bloed, want Diane deed al mee aan tal van spelprogramma's zoals 'Rad van Fortuin' in 1989. Hoe vergaat het quizzen haar anno 2017?

In de Remixronde wordt naar goede gewoonte een spelletje van vroeger in een hedendaags jasje gestoken. Gunter haalt het pareltje 'Blanco' van onder het stof, een spelprogramma dat in 1991 gepresenteerd werd door Herbert Bruynseels. Verder komen er een hoop lookalikes, vier nonnen en een streeljongen langs in de slotaflevering. En Gunter en Guga testen ook een zelfrijdende auto, ontworpen door Luc Appermont. Of de rit hen bevalt, is nog maar de vraag…

'Kan U de Vraag Nog Eens Herhalen', donderdag 1 juni om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers