Maaike Cafmeyer back in business bij 'Aspe' (preview!)

dinsdag 29 april 2014

Drie jaar geleden gooide inspecteur Carine Neels - een rol die van bij de start van 'Aspe' in 2004 vertolkt werd door Maaike Cafmeyer - de handdoek in de ring.

De geboorte van haar dochtertje Loes maakte haar moederhart week, de ontvoering van het meisje dwong haar tot het nemen van een drastische beslissing. Neels verliet het politieteam om zich te focussen op de kleine Loes.


Op woensdag 30 april zijn de 834.532 'Aspe'-fans die week na week op de afspraak zijn getuige van een opmerkelijke comeback. Na enkele sabbatjaren besluit Carine Neels zich opnieuw kandidaat te stellen bij de LOD Brugge. Haar dochtertje Loes is ondertussen oud genoeg om naar de kleuterschool te gaan en dus vindt Carine de tijd rijp om haar politiewerk terug aan te vatten. Neels is in vele opzichten nog dezelfde als vroeger: recht voor de raap, niet verlegen om een kwinkslag en zeker niet blind voor mannelijk schoon. En ook haar neus voor speurwerk lijkt ze nog niet verloren te zijn.

Dat blijkt meteen wanneer langs een verlaten weg het levenloze lichaam van de 42-jarige pianolerares Barbara Moens wordt gevonden. De vrouw werd neergeslagen met een hamer, haar tanden werden verbrijzeld en haar lichaam vertoont menselijke beten. In de buurt vinden de speurders nog twee vrouwenlichamen die volgens dezelfde modus operandi werden omgebracht. Het team van Van In gaat op zoek naar de seriemoordenaar en probeert een verband te zoeken met een oudere zaak.

Wetsdokter Leo Vanmaele (Herman Boets) ziet zich genoodzaakt een beroep te doen op een expert en bundelt de krachten met forensisch tandarts Didier Strobbe, een gastrol voor Dirk Tuypens. Andere gastrollen in deze 'Aspe'-aflevering zijn weggelegd voor Tristan Versteven, Blanka Heirman, Kürt Rogiers en Tania Kloek, die gestalte geeft aan Dagmar, de nieuwe liefde van Rob De Maegd (Ludo Hoogmartens). Hij helpt naast zijn politiewerk een handje in de superette van zijn vriendin, wat al snel tot chaos leidt...

'Aspe', woensdag 30 april om 21.10 uur bij VTM.

Bekijk deze aflevering online!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers