'Met Vier in Bed' sluit seizoen af onder de Portugese zon

zondag 21 juli 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

'Met Vier in Bed' sluit het seizoen af onder de Portugese zon. Van maandag 22 t.e.m. donderdag 25 juli vertoeft het programma rond de Zilverkust, bekend om zijn ruige rotskusten en pittoreske dorpjes.

Er wordt overnacht in drie typische Portugese quinta’s en één hypermodern vakantiehuis. Welk duo kroont zich tot laatste weekwinnaar en gaat met de Met Vier in Bed-trofee naar huis?

Maandag: Casa Do Loureiro Branco in Santarem
In het midden van Portugal ligt het stadje Santarem. Tussen het groen prijkt Casa Do Loureiro Branco, de B&B van Luc en Elena. 'Het idee om een B&B te beginnen is ontstaan door naar 'Met Vier in Bed' te kijken', zegt het koppel. Toen ze vier jaar geleden op vakantie gingen naar Portugal wisten ze meteen dat ze zich daar wilden vestigen.

Luc en Elena vonden een oude boerderij, die ze volledig opknapten. In het voormalige varkens- en schapenhok maakten ze 3 gastenkamers in Portugese stijl. Ze zijn sober, maar praktisch ingericht. Luc en Elena doen er alles aan om hun gasten een thuisgevoel te geven. Ze willen zo weinig mogelijk regels in Casa Do Loureiro Branco. Zo kunnen logés zelf bepalen wanneer ze ontbijten en wordt er op vraag een avondmaal voorzien.

Ook Alyssa, de dochter van Luc en Elena, verhuisde mee naar Portugal. Voor haar was het even aanpassen, maar het gezin voelt zich er ondertussen helemaal thuis.

'Met Vier in Bed', maandag 22 juli om 21.40 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers