Nieuwe reeks 'Z-Haven' op Kanaal Z

woensdag 11 april 2018
Kanaal Z

Met 'Z-Haven' geeft Kanaal Z een gezicht aan de bedrijven achter het economische epicentrum van de regio. Het programma vertelt het verhaal van een verrassende wereld met bijzondere aandacht voor de regio, groei, innovatie, digitalisering & talentmanagement.

In 'Z-Haven' belichten bedrijven op heel tastbare wijze telkens een uniek facet van deze bedrijvigheid. De haven is meer dan alleen het laden en lossen van vracht. Het is het centrum van een ecosysteem dat veel verder reikt dan het havengebied en dat nemen de ondernemers uit de haven uitermate ter harte. Zo wordt er gewerkt aan het verminderen van de ecologische voetafdruk, digitalisering, innovatie, leef-kwaliteit, automatisering en ideale werkomstandigheden.

In 'Z-Haven' komen de ondernemers ook zelf aan het woord. Zij zijn de drijvende kracht achter de snelle vooruitgang van de laatste jaren en tonen met gepaste trots hun verwezenlijkingen. Het zijn deze initiatiefnemers die uiteindelijk bijdragen aan de verdere economische ontwikkeling van de regio.

'Z-Haven', vanaf 12 april elke donderdag op KanaalZ.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers