Nieuwe reeks 'Z-ICT' op Kanaal Z

maandag 5 maart 2018
Kanaal Z

ICT is niet meer weg te denken in de werking van elk bedrijf of organisatie. Maar de evoluties gaan razendsnel: cloud computing, artificiŽle intelligentie, data analytics, GDPR en privacy,...

In een nieuwe reeks 'Z-ICT' volgt Kanaal Z de trends op de voet en polsen we naar de ervaringen van gebruikers van nieuwe technologie en toepassingen.


Zo helpen we u op weg: hoe beslist u over investeringen? Hoe kiest u een betrouwbare cloudomgeving? Hoe kan u snel nieuwe toepassingen ontwikkelen? Hoe haalt u met business intelligence nog meer inzicht uit uw gegevens? En wat kan digitale transformatie voor uw bedrijf betekenen?

'Z-ICT' legt uw vragen en bezorgdheden voor aan experts. We volgen immers niet alleen de snelle evolutie van technologie en toepassingen, want ook de wetgever ziet toe op de ontwikkelingen van big data en het garanderen van de privacy. Wat is de impact van GDPR en wat verandert er voor uw bedrijf of organisatie in de praktijk?

U ziet het vanaf dinsdag 6 maart elke dinsdagavond op Kanaal Z, na het nieuws. Het programma loopt in samenwerking met Beltug en Datanews, en met de steun van Interxion, Nucleus, Ordina en SAS.

'Z-ICT' kan ook online bekeken worden via www.kanaalz.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers