Nieuwe series op Q2

vrijdag 12 januari 2018

Vanaf zondag 14 januari start Q2 om 22.40 uur met de gloednieuwe reeks 'Scream Queens'. De Golden Globe-genomineerde reeks, van de makers van 'American Horror Story' en 'Glee', werkt met een mooie cast, waaronder Emma Roberts en Jamie Lee Curtis, en gastrollen van Ariana Grande, Niecy Nash, Chad Michael Murray en Nick Jonas.

Op 15 januari is er elke maandagavond om 22.30 uur een aflevering van de nieuwe drama-misdaadreeks APB, waarin miljardair Gideon Reeves de leiding van het onrustige 13de district op zich neemt nadat zijn beste vriend voor zijn ogen wordt vermoord. Hij geeft de politiemacht binnen deze wijk een technologische upgrade, waardoor hij het district uitdaagt om meer te weten te komen over de dagelijkse criminaliteit.

De Oscargenomineerde thriller 'Collateral' is op woensdag 17 januari om 20.35 uur te zien bij Q2. De hoofdrollen worden vertolkt door Tom Cruise en Jamie Foxx. In de film wordt taxichauffeur Max door een huurmoordenaar gedwongen om een rit door de stad te maken. Onderweg werkt de moordenaar een lijst van slachtoffers af.

Er staan ook vijf tv-premières op het programma bij Q2:

Op zaterdag 13 januari is om 20.35 uur 'Kill the Messenger' te zien, met Jeremy Renner in de hoofdrol. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over onderzoeksjournalist Gary Webb, die onthullingen doet over de CIA. Nadien brengt Q2 om 22.40 uur 'Mockingbird', waarin drie personen een videocamera krijgen. Wat eerst lijkt op een leuk cadeau, verandert al snel in een nachtmerrie wanneer ze het gruwelijke ultimatum ontdekken: ze moeten blijven filmen, anders zullen ze sterven.

Het Britse actiedrama '71' staat op maandag 15 januari om 20.35 uur op het programma. Soldaat Gary Hook wordt achtergelaten door zijn eenheid tijdens de rellen in de straten van Belfast in 1971. De nieuwe rekruut moet alleen zien te overleven en een veilige plek zien te vinden in het dodelijke landschap.

'The Man with the Iron Fists 2' is op donderdag 18 januari om 20.35 uur te zien bij Q2. Thaddeus wordt in zwaargewonde toestand aangetroffen door Li Kung en zijn vrouw Ah Ni. Ze bieden hem onderdak en terwijl hij geneest, raakt Thaddeus verstrikt in een conflict dat de dorpelingen hebben met de kwaadaardige Meester Ho, zijn meedogenloze Beetle Clan en de angstaanjagende Heer Pi.

Op vrijdag 19 januari brengt Q2 om 20.35 uur 'Dragonheart 3: the Sorcerer’s Curse'. Ridder Gareth is op zoek naar een neergestorte komeet, die goud zou moeten bevatten, maar hij stuit op de draak Drago. De draak weet Gareths leven te redden en de twee worden onafscheidelijk. Samen gaan ze de strijd aan met een kwaadaardige tovenaar die het land in zijn greep heeft.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers