Nog n keer 'Incredibile' op En

donderdag 15 oktober 2009

Naar aanleiding van het onverwachte overlijden van Felice zendt En op vrijdag 16 oktober een aflevering uit van zijn memorabele talkshow 'Incredibile'. Het gaat om een aflevering uit 1995 met Rob De Nijs, Guy Verhofstadt en Albert Mol als gasten.

Op vrijdag 16 oktober zendt Eén een aflevering van de memorabele en soms controversiële talkshow 'Incredibile' uit als eerbetoon aan Dré ‘Felice’ Steemans. In overleg met de familie werd gekozen voor de uitzending van 20 februari 1995 waarin Felice Rob De Nijs, Guy Verhofstadt en Albert Mol te gast had.

Felice koesterde 'Incredibile' terecht als een van zijn belangrijkste wapenfeiten. De talkshow liep van 1991 en 1995 op het toenmalige TVTwee en was elke week een trefpunt voor interessante figuren uit de showbizz, politiek, kunst, muziek en sport. Door de jaren heen had Felice een breed scala aan bekende gezichten te gast, waaronder Co Flower, Annemie Neyts, Hugo Camps, Jan De Smet, Thé Lau, Angela Groothuizen, Robbe De Hert, Paul 'Boogie Boy' Ambach, Sabine Appelmans, Eddy Wally, Paula Semer, Hans De Booij, Walter Van Beirendonck, David Davidse als 'Germaine de Coeur Brisé', Jan Hoet, Jan Verheyen, Nicole en Hugo, Will Ferdy, Omer Grawet, Jan Theys, Gui Polspoel, Dolf Brouwers, Paula D’Hondt en Willeke van Ammelrooy.

In totaal maakte Felice een vijftigtal afleveringen van 'Incredibile'. De eerste reeksen werden opgenomen in de bonbonnière Théâtre du Vaudeville in de Koninginnegalerij in Brussel. Voor de laatste reeks trok hij met het programma naar De Markten op de Oude Graanmarkt in Brussel.

'Incredibile', vrijdag 16 oktober om 23.10 uur op Eén.

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers