Nog volop kerstsfeer op Vitaya

vrijdag 14 december 2018

Vitaya brengt de week voor Kerstmis een heel resem aan romantische kerstfilms. Op maandag 17 december is er om 20.35 uur de tv-première van de romantische komedie 'Angel of Christmas' uit 2015 met Jennifer Finnigan als journaliste Susan.

Susan krijgt de kans om een artikel te schrijven over het beeldje van een engel dat haar opa zelf heeft gemaakt. Volgens haar ouders brengt de engel mensen samen en daar komt Susan snel zelf achter.

Op woensdag 19 december is er om 20.35 uur de tv-première van de romantische komedie 'Christmas in the Air' uit 2017 met Catherine Belle, bekend van de comedyreeks 'Good Witch'. Lydia is een professionele planner en probeert altijd haar werk op de eerste plaats te zetten. Wanneer Lydia weduwnaar Robert en zijn twee kinderen helpt om wat meer structuur in hun dagelijks leven te brengen, leert ze dat je niet alles in het leven kan plannen.

Op donderdag 20 december is er om 20.35 uur de tv-première van de romantische komedie 'The Flight Before Christmas' uit 2015 met Mayim Bialik, bekend van haar rol als Amy Farrah Fowler in 'The Big Bang Theory'. Geluk komt bij een ongeluk wanneer Stephanie haar vlucht naar Connecticut door het slechte weer wordt afgelast en ze moet overnachten in het kleine stadje Montana. In de dichtstbijzijnde B&B is nog maar één kamer vrij en die moet ze delen met Michael, een knappe marketeer die ze op het vliegtuig leerde kennen.

Op vrijdag 21 december staat om 21.40 uur de tv-première van de kerstfilm 'The Christmas Note' uit 2015 op het programma met Jamie Lynn Sigler, bekend van haar rol als Meadow Soprano in de crimireeks 'The Sopranos'. Jamie vertolkt de rol van Gretchen Daniels. Gretchen verhuist vlak voor kerst samen met haar zoontje naar haar geboortedorp. Daar ontmoet ze haar buurvrouw Melissa. Melissa heeft net ontdekt dat ze een zus heeft die ze nooit heeft gekend en hoopt haar te vinden. Gretchen en Melissa gaan samen op zoek.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers