Opmerkelijke gastrol Chris Lomme in 'Connie & Clyde'

dinsdag 29 oktober 2013

Tijdens hun vorige sessie bij relatietherapeute Patricia (Karlijn Sileghem) kregen Connie en Hans de gouden tip om 'eens iets zot te doen''. Een tip die in de slaapkamer ten huize Coninx niet bepaald tot het gewenste resultaat leidde.

En dus gaat de therapeute in de tiende aflevering van 'Connie & Clyde' over naar een volgende stap: de training van de eerlijkheidsspier. Vanaf nu zullen Connie (Eva Van der Gucht) en Hans (Axel Daeseleire) zich in het dagelijkse leven moeten beperken tot de waarheid. Een hele uitdaging voor de matchmaker en haar 'koekske'. En ook niet geheel zonder risico, zo blijkt...


De training van Connie's eerlijkheidsspier begint al in haar relatiebureau. Slachtoffer is Germaine (een gastrol voor Chris Lomme), een dame op leeftijd die via Connie & Clyde nog een laatste keer die fameuze 'vlindertjes' wil voelen. Vincent (Ben Segers) is alert, want Germaine is zijn bomma en zijn erfenis ziet hij liever niet in handen van een nieuwe lover terechtkomen. Connie en Pol (Tom Audenaert) daarentegen doen er alles aan om Germaine van ’t straat te helpen. Maar verliefdheid is als Russische roulette en vraagt om groot geschut: bomma Germaine gaat speed daten.

Pascal (Stefaan Degand) is zwaar onder de indruk van het erotische epos dat collega Vincent in Duitsland heeft gedraaid. Diens intenties om zijn meesterwerk verborgen te houden voor Peggy (Nathalie Meskens) keren zich echter tegen hem. Huispsycholoog Pol, die doet ondertussen zijn uiterste best om zijn nieuwe vriendin Hilde (Inge Paulussen) te tolereren. Maar kan hij Lieven (Bert Huysentruyt) uit zijn hoofd zetten?

'Connie & Clyde', woensdag 30 oktober om 21.10 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers