Registratie 'Tegen de Sterren Op Live' donderdag op VTM

woensdag 25 mei 2016

Zaterdag 7 en zondag 8 mei vulde de cast van 'Tegen De Sterren Op' voor de vierde keer op rij een afgeladen Sportpaleis met twee liveshows van het komische VTM-programma.

Duizenden enthousiaste fans waren in Antwerpen getuige van nieuwe sketches, verrassende imitaties en een flinke portie muziek. Nathalie Meskens, Guga Baúl, Tine Embrechts, Ella Leyers, Jonas van Geel, Clara Cleymans, Chris van Espen, Walter Baele en Ivan Pecnik zorgden voor een onvergetelijke avond vol humor en ambiance. Voor de 'TDSO'-liefhebbers die het livespektakel niet konden bijwonen is er goed nieuws: op donderdag 26 mei en 2 juni zendt VTM de integrale liveshow uit in twee delen, telkens om 21.55 uur.

In deze twee tv-shows razen de typetjes aan een ongekend tempo voorbij. In een ultieme strijd tegen de klok gaan de negen acteurs zelfs de uitdaging aan om in slechts 400 seconden 25 typetjes neer te zetten. In deze ‘speeddate’ kruipen de acteurs in de huid van verschillende Vlaamse sterren waaronder Simonneke (Ella Leyers), Natalia (Natalie Meskens), Joy Anna Thielemans (Clara Cleymans) en zelfs internationale sterren zoals Jeremy Clarkson (Ivan Pecnik) en Miley Cyrus (Ella Leyers) passeren de revue.

In het eerste deel van 'Tegen De Sterren Op Live' op donderdag 26 mei waagt de bomma van 'Familie' (Chris Van Espen) zich aan een heuse dance battle, in de hoop geselecteerd te worden voor 'So You Think You Can Dance'. De bomma danst tot de stukken er – letterlijk – af vliegen. Dat zorgt voor een verrassing wanneer ze prijsgeeft wat er onder haar stoffige grootmoederoutfit schuilgaat.

Verder halen Guga Baul en Jonas Van Geel hun beste imitatie van Bart Peeters naar boven, terwijl ze zich inleven als jurylid van 'The Voice'. Wanneer de derde rode zetel draait, krijgen de twee echter onverwachts gezelschap van… de échte Bart Peeters. Samen brengen ze het nummer 'Jurylidgewijs' als parodie op Barts 'Lepeltjesgewijs'. Welke Bart kan het publiek het meest overtuigen?

Het Klagerfestival heeft dit jaar weer voldoende stof om over te zagen: van scheurtjes in kernreactoren tot de vluchtelingenproblematiek. Dana Winner (Tine Embrechts), Laura Lynn (Clara Cleymans) en Lindsay (Ella Leyers) zijn de klagers van dienst. Christoff (Jonas Van Geel), voor de gelegenheid helemaal uitgedost in lederhosen, brengt een fijnzinnige schlager over Angela Merkels bekendste quote: 'Wir schaffen das'.

Speciaal voor 'Tegen De Sterren Op' komt er toch een ABBA-reünie. De Zweedse zangeressen Agnetha en Anni-Frid (Nathalie Meskens en Tine Embrechts) zingen smalend over de Belgische Eurosong-flops en verzekeren de Belgen dat ons land ook dit jaar niet met de overwinning naar huis zal gaan.

De Kiss Cam, het signaal waarop het koppel in beeld moet kussen, is de rode draad doorheen de show. Niet alleen staat hij gericht op enkele échte BV’s in het publiek, ook de imitaties worden door de camera verrast. Regi en Elke (Jonas Van Geel en Clara Cleymans) zijn bij de slachtoffers, al begrijpt Regi niet zo goed waar Elke naartoe wil en hij vraagt zich af: 'Waar zijn die handjes?'

'Tegen de Sterren Op Live', donderdag 26 mei om 21.55 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers