Samen sterk in tweelingenaflevering van 'Dat Belooft Voor Later?'

vrijdag 19 april 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

'Vandaag dubbel plezier, want ik krijg maar liefst 6 vedetten over de vloer.' Met deze woorden zet Staf Coppens zich schrap voor de bijzondere tweelingenaflevering van 'Dat Belooft Voor Later' op zaterdag 20 april.

Daarin nodigt hij uitzonderlijk 3 tweelingen uit om zich uit te leven in zijn villa. Hoe pakken Finn & Jana (6) uit Oostakker, Féline & Amber (6) uit Antwerpen en Bent & Stas (5) uit Belsele de proeven van Staf aan? In hoeverre beïnvloeden ze elkaar en geldt het principe ‘samen sterk’? Voor het winnende gezin staat er heel wat op het spel: een sprookjesachtige reis naar Marokko of… een reuzengroot springkasteel.

Staf gaat met de tweelingen op bezoek bij illusionist Tim, die voor één keer in zijn trukendoos laat kijken. Hij nodigt Finn & Jana, Féline & Amber en Bent & Stas uit om te assisteren in zijn goochelshow. Er is slechts één vereiste: onzichtbaar zijn. Kunnen Staf en Tim de kinderen met één simpele truc doen geloven dat ze écht onzichtbaar zijn?

In het speelhuis van Staf moeten Amber & Feline, Jana & Finn en Bent & Stas de krachten bundelen. Staf onderwerpt hen aan ‘de bibberproef’, een quasi onmogelijke elektroproef waarbij de kinderen een ring over een metalen draad moeten voortbewegen zonder de draad te raken. Maar Staf zou Staf niet zijn mocht hij niet een paar mogelijkheden hebben ingebouwd om hen te laten valsspelen. Gaat er bij de tweelingen een belletje rinkelen? De prijs voor volharding gaat alleszins naar Finn…

'Dat Belooft Voor Later', zaterdag 20 april om 20.25 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers