September op Eurosport

zaterdag 31 augustus 2019

Ook in september zullen de wielerliefhebbers watertanden bij het enorme aanbod van Eurosport. De Vuelta, de WorldTour-koersen in Canada en het WK in Yorkshire staan op het menu en de veldritfans mogen zich verheugen op de wereldbekerwedstrijden in de Verenigde Staten.

De tennisfans kunnen in september exclusief bij Eurosport terecht voor rechtstreekse verslaggeving van de US Open, het vierde en laatste grandslamtornooi van het jaar.

Wielrennen

Vuelta t/m 15 september
GP Québec 13 september
GP Montréal 15 september
WK Wielrennen 22 t/m 29 september

In september valt de beslissing in de Vuelta a Espana. Wie wint de laatste grote ronde van het jaar? Welke klassementsman bedwingt de Spaanse muren en brengt de rode trui naar Madrid? Uiteraard is dit niet het einde van het wielerseizoen.

Het WorldTour-peloton trekt vervolgens naar Canada voor de schitterende GP Québec en GP Montréal, waar Philippe Gilbert, Tim Wellens en Greg Van Avermaet al op de erelijst prijken. Krijgen we dit jaar opnieuw een Belgische winnaar in Canada? Québec en Montréal vormen de laatste voorbereiding op het hoogtepunt van het seizoen: het WK wielrennen in Yorkshire.

Kan Mathieu Van der Poel zijn toch al geweldige seizoen afsluiten met weer een regenboogtrui of wie weet wordt het wel een Belgisch feestje? Kandidaat-winnaars genoeg! Volg alle wereldkampioenschapswedstrijden -van de jeugd tot en met de mannenwedstrijd op de weg- live op Eurosport!

Wereldbeker veldrijden Iowa – 14 september, Waterloo – 22 september

Wout Van Aert, Tim Merlier, Mike Teunissen, Mathieu Van der Poel...: de succesvolle stap van veldrijders naar de weg laat nog maar eens zien hoeveel talent er rondrijdt op de crosspaden. De eerste wereldbekerwedstrijden in Iowa en Waterloo zijn de geweldige opener van een lang en spectaculair seizoen in het zand en de modder. Live op Eurosport!

Tennis

US Open (t/m 8 september)

Rock & Roll in New York City. De vierde Grand Slam van het seizoen op het blauwe hardcourt nadert zijn ontknoping. Neemt Serena Williams revanche na haar meltdown tegen Naomi Osaka in 2018? En wordt het niet eens tijd dat er bij de mannen een uitdager van ‘De Grote Drie’ komt? De slotweek van de US Open is live en exclusief te volgen op Eurosport. We duimen voor Elise Mertens en David Goffin, die na zijn kwartfinale op Wimbledon de lijn wil doortrekken en ook in New York tot diep in de tweede week hoopt door te stoten.

MotoGP

MotoGP San Marino (13 t/m 15 september)
MotoGP Aragon (20 t/m 22 september)

De laatste 2 GP’s voor we met het hele MotoGP gevolg naar Azië trekken. Vorig jaar waren er drie Italiaanse winnaars in Rimini. Kan Andrea Dovizioso dit een vervolg geven? Gaat Valentino Rossi zijn seizoen nog wat kleur geven of is de wereldkampioen Marc Marquez weer veel te sterk? De Spanjaard won ook de laatste drie edities van de GP van Aragon. Kan iemand hem bedreigen? De MotoGP van San Marino en Aragon zijn live en exclusief te volgen op Eurosport.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers