Spannende ontknoping 'K2 zoekt K3' zaterdag bij vtm

vrijdag 2 oktober 2009

Vorig weekend was te zien hoe Josje, Madelon en Noa na een intensieve selectieperiode, overbleven als de drie finalistes van 'K2 zoekt K3'. Tijdens de liveshow van nu zaterdag 3 oktober om 20.20 uur wordt één van hen gekozen tot de nieuwe K3-zangeres naast Karen en Kristel. Zowel de kijker als de jury krijgen een stem, maar de uiteindelijk keuze ligt bij Karen en Kristel.

I


n de grote finaleshow worden Josje, Madelon en Noa een laatste maal getest op de verschillende facetten die belangrijk zijn voor K3 : dansen, acteren en zingen. Ze krijgen verschillende muzikale opdrachten die ze zowel ieder afzonderlijk als met zijn drieën moeten uitvoeren. Ze zullen ook de nieuwe single MaMaSé samen met Kristel en Karen brengen.

In de finale valt eerst één van de drie meisjes af. Bij deze keuze hebben de jury en de kijker ieder 50% van de stemmen in handen. Kijkers kunnen sinds vorige zondag reeds hun stem uitbrengen en dat kan nog tot in de liveshow zaterdag (gegevens zie onder). De voorkeurstemmen uit Nederland en België worden in percentages omgezet. Samen met de resultaten van de jury bepalen deze opgetelde stemmen van de kijkers welke twee kandidaten overblijven en welke kandidaat helaas afvalt.

De twee overgebleven kandidates krijgen nog een ultieme opdracht; een laatste kans om Karen en Kristel te overtuigen. Uiteindelijk zijn het namelijk Karen en Kristel die de allerlaatste keuze maken en alleen zij tweeën zullen beslissen wie de nieuwe K3-zangeres aan hun zijde wordt.

De finale van 'K2 zoekt K3' wordt op zaterdagavond 3 oktober live uitgezonden op zowel de Vlaamse zender vtm als de Nederlandse zender SBS 6. De finale start om 20.20 uur. Presentatie is in handen van Koen Wauters en Gerard Joling.

Hoe stemmen?
Madelon (0905 53 701 of SMS Madelon naar 6677)
Josje (0905 53 702 of SMS Josje naar 6677)
Noa (0905 53 703 of SMS Noa naar 6677)

Digitale kijkers kunnen stemmen via de rode knop (0,75€/stem)

'K2 zoekt K3', zaterdag 3 oktober om 20.20 uur op vtm.

(her)ontdek 'Pipi Langkous' op iWatch!

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers