Special act van Guy en Leila in de 'Dance Off'

donderdag 15 mei 2008

De liveshow van afgelopen woensdag was zonder meer de meest bewogen uit deze derde reeks van 'Sterren op de Dansvloer' met een hele waaier aan emoties.

'


Ik probeer mij door de miserie te dansen', vertelde een aangeslagen Bjorn De Wilde, die deze week afscheid moest nemen van twee goede vrienden. Hoewel zij geen seconde uit zijn gedachten waren, zette Bjorn samen met zijn danspartner Carole een goede quickstep neer. De professionele juryleden beloonden hun demonstratie met 31 punten, waardoor het koppel op de tweede plaats in het klassement eindigde.

Het beste rapport van de vakjury was voor 'Sara'-acteur Antony Arandia en zijn danspartner Leila. De benjamin van de groep profileert zich steeds meer op de dansvloer en knoopt alle tips en commentaren goed in de oren. Hij ging dan ook naar de kapper om zijn 'neklijn te knippen' en werkte keihard aan zijn houding. Zoveel inzet werd beloond met 32 punten.

De professionele jury was teleurgesteld in de American smooth van Tiany Kiriloff en haar danspartner Guy. Hij trok te veel de aandacht naar zich toe en respecteerde bovendien de regels van de American smooth niet. Het danspaar werd afgestraft en eindigde met 24 punten onderaan het klassement.

De chachacha van Martine Jonckheere en Arman Ėdie deze week papa werd van een dochtertje- en de paso doble van Elke Vanelderen en Aerjen waren allebei goed voor 27 punten.

Welke drie koppels kunnen probleemloos verderdansen? Welke twee koppels moeten herkansen? Voor welk paar eindigt het 'Sterren op de Dansvloer'-avontuur? Deelt kijkend Vlaanderen de mening van de professionele juryleden? Of houden de kijkers er een andere mening op na? Veel vragen, die allemaal beantwoord worden in de 'Dance Off'.

Tijdens de Dance Off verwennen Guy en Leila ons met een showdans op 'Bamboleo' van Gipsy Kings en brengen ze samen met hun collega's een knappe salsa op 'Demasiado Corazon' van Willy Deville.

'Sterren Op De Dansvloer - Dance Off', vrijdag 16 mei 2008 om 21.15 uur op vtm.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers