Studio Brussel lost nieuwe gasten van tweede reeks 'Flowjob'

maandag 17 februari 2020
Foto: Studio Brussel - © VRT 2020

Op woensdag 19 februari lanceert Studio Brussel een tweede reeks van 'Flowjob', een vijfdelige videoreeks over seks met Instagram-fenomeen Flo Windey.

In 'Flowjob' neemt Flo geen blad voor de mond en praat met bekende en onbekende gesprekspartners vrijuit over hun seksleven. Met verhalen die uit het leven gegrepen zijn. Iedereen heeft namelijk onzekerheden en vragen, maar ook ervaringen: goede én slechte.

In de tweede reeks gaat Flo opnieuw, samen met afwisselende gasten, op zoek naar antwoorden. De eerste reeks van 'Flowjob' werd intussen 740.000 keer bekeken op het YouTube-kanaal van Studio Brussel en op VRT NU.

5 gasten

Nathan Bouts (21 jaar)
Nathan acteert in de populaire jongerenserie 'wtFOCK'. Naast acteur is hij ook actief als muzikant. In 'Flowjob' beantwoordt hij open en bloot alle vragen die Flo op hem afvuurt.

Senne Misplon (21 jaar)
Senne is een transman en gaf een inkijk in zijn transitie in het tv-programma M/V/X (Eén). Hij is woordvoerder van de vzw Wel Jong, Niet Hetero. In 'Flowjob' vertelt hij eerlijk aan Flo welke invloed zijn transitie heeft gehad op zijn intimiteit.

Christina De Witte (23 jaar)
Christina is onder de naam Chrostin bekend als illustratrice en cartooniste voor onder meer het magazine Flair. Ze bracht het boek 'Sommige meisjes houden niet van roze' uit, een survivalgids voor jongeren in de puberteit. In 'Flowjob' praat ze sans gêne over haar eigen seksleven.

Harry Van Noten (20 jaar)
Harry noemt zich in het nachtleven Alexander Mcqueer. Hij is niet aangetrokken tot vrouwen, maar wel tot mannen en alles in het spectrum daartussen. Harry praat in 'Flowjob' over hoe hij op seksueel vlak heeft geëxperimenteerd, maar deelt ook waarom hij nog maagd is.

Katrin Swartenbroux (33 jaar)
Katrin is journaliste voor de krant De Morgen. Op Twitter deelt ze als @FakePlasticRuby haar kritische, maar ook humoristische blik op de wereld. Katrin kampte in het verleden met een depressie en spreekt eerlijk over de impact daarvan op haar seksleven in 'Flowjob'.

24.591 jongeren vulden online vragenlijst in
In 'Flowjob' brengt Flo meningen, ervaringen en anekdotes van andere jongeren samen. Met een anonieme vragenlijst van 20 vragen peilde ze begin januari naar de ervaringen van de 'Flowjob'-kijker. Maar liefst 24.591 jongeren vulden de online vragenlijst in op stubru.be. De antwoorden op de vragenlijst zijn verwerkt in de nieuwe afleveringen. De vragenlijst werd opgesteld in samenspraak met WAT WAT en Sensoa.

Emma Daeleman, WAT WAT: ''Flowjob' doorbreekt ook dit seizoen taboes over seks, yes! Flo en haar gasten tonen opnieuw dat over seks praten niet moeilijk of awkward hoeft te zijn. Wie na het kijken nog met vragen zit, vindt een antwoord bij WAT WAT. Samen met Sensoa zorgen we op watwat.be voor no-nonsense info bij alle topics uit 'Flowjob'.'

Tweede reeks van 'Flowjob', vanaf woensdag 19 februari elke woensdag om 16.00 uur op het YouTube-kanaal van Studio Brussel.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers