'Sturm der Liebe': week 13 (2019) - PREVIEW

zondag 24 maart 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 25 maart 2019 - aflevering 2761
Ella geniet steeds meer van Quirins aandacht. Hij gedraagt zich als een perfecte heer en voor Ella is het een kans om het verleden los te laten en William te vergeten. Rebecca steunt haar beslissing en hoopt zo de volgende stap met William te kunnen zetten, tot William iets negatiefs hoort over Quirin. Boris kan zijn ogen niet geloven wanneer zijn vermiste broer Viktor voor zijn ogen staat. Alfons helpt André om gewicht te verliezen.

Dinsdag 26 maart 20219 - aflevering 2762
Boris vertelt zijn vader dat Viktor terug is, maar de verzoening moet nog even wachten wanneer ze ontdekken dat hij alleen uit is op geld. Natascha en Michael proberen een gezellige avond met twee te hebben, maar de kinderen steken er een stokje voor.

Woensdag 27 maart 2019 - aflevering 2763
Tina is helemaal uitgeput door haar zwangerschap. Gelukkig heeft Boris handige tips voor haar. Ella vertelt de waarheid aan de politie over het gevecht tussen William en Quirin. Viktor heeft een oogje op Alicia.

Donderdag 28 maart 2019 - aflevering 2764
Op de paardenveiling loopt het mis tussen Christoph en Viktor. André nodigt Susan uit om samen te gaan wandelen. William wil met Rebecca een ritje op de motor maken, maar Ella probeert hen tegen te houden wanneer ze aan het drama van Marcel denkt.

Vrijdag 29 maart 2019 - aflevering 2765
Viktor is gefrustreerd omdat Alicia bij zijn vader is. Werner vraagt hem later of hij een job als paardengast ziet zitten. Ella zit nog steeds met het ongeval van Marcel in haar hoofd. Alfons neemt de zonen van de vriendelijke hotelier onder zijn hoede tijdens hun stage.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.00 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers