'Sturm der Liebe': week 34 (2019) - PREVIEW

zondag 18 augustus 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 19 augustus 2019 - aflevering 2866
Na een ruzie tussen Viktor en Christoph staat Jessica klaar om Viktors wonde te verzorgen. Het doet Viktor beseffen hoe graag hij bij haar is. Het vertrouwen tussen Christoph en Alicia is helemaal zoek. Michaël krijgt een lucratief aanbod: voor 5.000 euro mag hij samen optreden met de zangeres van het trouwfeest van Christoph en Alicia.

Dinsdag 20 augustus 2019 - aflevering 2867
Nils is nog steeds verliefd op Tina en vraagt opnieuw advies aan de flirtcoach. Wanneer Alicia weigert te reageren op het verzoek van Christoph, verrast hij haar met een verontschuldiging. Jessica is dolblij met de amoureuze interesse van Viktor, maar Christoph vertrouwt de situatie toch niet helemaal.

Woensdag 21 augustus 2019 - aflevering 2868
Xenia geeft Jessica een ultimatum: ze moet Viktor vertellen over haar deal met Christoph, anders zal zij het doen. Maar Xenia's hoop op een verzoening met Boris zal niet lang duren - omdat Jessica de belastende video-opname heeft ontdekt. Michael vindt een zak met giftige kruiden en denkt te weten wie verantwoordelijk is voor zijn ziektesymptomen.

Donderdag 22 augustus 2019 - aflevering 2869
Xenia wil Jessica inschakelen voor de diefstal van de videoband, maar ze vangt bot. Uiteindelijk slaagt ze er toch in om de kluis van Christoph te kraken. Na het zien van de opname, ontdekt Xenia eindelijk de waarheid. Natascha geeft toe aan Melli dat ze jaloers was op het optreden van Michael. Fabien vindt dat ze gestraft moet worden voor haar gedrag en heeft een uitstekend idee om haar een lesje te leren. Christoph geeft als aan advies aan Viktor om Fürstenhof te verlaten.

Vrijdag 23 augustus 2019 - aflevering 2870
Xenia moet beslissen wat voor haar belangrijker is: verzoening met haar kinderen of wraak op Christoph. Natascha verdenkt Michael ervan op haar gezicht te hebben getekend. Michael is niet opgezet met deze beschuldigingen. Dan ontdekt ze dat Fabian achter de daad zit. Maar Michael wil het niet zomaar goedmaken en eist drie wensen van haar. Boris wil de sfeer in het hotel verbeteren met een biljarttoernooi.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers