Team van Sara Roose haalt nog 1 keer 'Vossenstreken' uit - PREVIEW

zondag 22 maart 2015

Oude vossen verliezen hun haren, maar niet hun streken. Dat is de 780.500 kijkers die de voorbije weken op 'Vossenstreken' afstemden goed voor een marktaandeel van 28,1% (VVA 18-54, live +6) wel duidelijk geworden.

Op maandag 23 maart verdiept commissaris Sara Roose (Barbara Sarafian) zich samen met haar inspecteurs voor een laatste keer in een onopgeloste misdaad.

De zaak komt aan het licht wanneer Max (Jappe Claes) een helderziende opzoekt om in contact te komen met zijn overleden vrouw Marie. Tijdens de sessie krijgt het medium echter geen contact met Marie, maar wel met Katrijn Geeraerts, een 17-jarig meisje dat in 1994 werd ontvoerd. Katrijn werd dood teruggevonden in een scheepscontainer, een gebeurtenis die haar zus Eefje (een gastrol voor Amaryllis Uitterlinden) nog niet heeft verwerkt. De dader van de moord werd nooit geklist. Een nieuwe onopgeloste zaak dus voor het team van Sara Roose. Het team blijft in het wereldje van de helderzienden en voelt alvast medium Willem Lombardi (Steven Van Watermeulen) aan de tand.

Ondertussen moeten Max, Stan (Karel Vingerhoets) en Ludo (Vic De Wachter) zich aanmelden voor fysische en psychologische testen. De mannen denken dat de directie deze test wil aangrijpen om hun dienst op te doeken. Hun commissaris krijgt dan weer een aanlokkelijk voorstel van directeur Landers (Mathijs F Scheepers).

'Vossenstreken', maandag 23 maart om 21.35 uur op VTM.

Bekijk deze laatste aflevering hier!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers