'Telefacts Zomer': partycrashen met de adel aan de Côte d'Azur

maandag 15 juli 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

'Telefacts Zomer' volgt op dinsdag 16 juli de adel op hun zomervakantie. Prinses Camilla van Bourbon-Sicilië brengt haar vakantie door in Saint-Tropez, net als prins Charles-Henri, een rechtstreekse afstammeling van de Franse koning Charles X.

Maar niet alle adellijke erfgenamen kunnen nog teren op een familiefortuin. Zij moeten dus zelf op zoek naar geld. Dat doen ze door te netwerken met miljonairs. Ze schuimen zoveel mogelijk exclusieve evenementen af, en gaan in de zomer partycrashen aan de Côte d'Azur.

Charles-Henri is één van hen. Hij stamt af van een adellijke familie en bezit allerlei kastelen, maar heeft niet het vermogen om ze te onderhouden. Hij moet naar eigen zeggen dagelijks actief op zoek naar geld: 'Geld? Dat heb ik niet. Dat moet ik verdienen. Als ik niet elke dag vroeg opsta en pas laat ga slapen, verdien ik geen geld.' Ook Tufan houdt de schijn hoog. Hij is geen miljardair en stamt ook niet af van een adellijke familie. Toch laat hij zich graag omringen door miljardairs, in de hoop zaken met hen te kunnen doen. Door binnen te dringen in deze kringen, doet hij vrouwen geloven dat hij zelf rijk is: 'Ik drink veel, ik feest erop los en ik versier graag vrouwen. Ik heb elke dag een ander vriendinnetje.'

'Telefacts Zomer', dinsdag 17 juli om 22.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers