Terug op En: 'Flikken Maastricht'

zaterdag 11 maart 2017

Vanaf zondag zendt En het negende seizoen uit van de populaire Nederlandse politiereeks 'Flikken Maastricht'. En ook dit seizoen belooft spanning, spektakel en... romantiek.

Het bureau is in shock door de aanslag op Wolfs, Eva en officier van justitie Jens Bols. De rijksrecherche neemt het onderzoek naar de aanslag en het lek op het bureau over en gaat voortvarend te werk. Romeo wordt geschorst en Marion komt in het vizier van de rijksrecherche. Is zij het lek dat ze zoeken? Wolfs krijgt een zaak toegewezen: een jonge vrouw is uit de Maas gevist. Ze is zwaar toegetakeld en gemarteld.


In dit nieuwe seizoen zijn de vaste rollen weer weggelegd voor Victor Reinier (Floris Wolfs), Angela Schijf (Eva van Dongen), Oda Spelbos (Marion Dreesen), Sergio Romero IJssel (Romeo Sanders), Ria Eimers (Frieda Mechels), Martijn Nieuwerf (Jens Bols) e.a. Uiteraard zijn er ook tal van gastrollen. 'Flikken Maastricht' wordt opgenomen in en om Maastricht en met uitbreiding grote delen van Nederlands Limburg. De succesvolle reeks wordt geproduceerd door Eyeworks en is in Nederland intussen al toe aan seizoen 11.

'Flikken Maastricht', vanaf zondag 12 maart om 21.20 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers