The New Challenge in Gierle woensdag in 'Met Vier in Bed'

dinsdag 16 juli 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Net buiten het centrum van Gierle, een gezellig dorp in de Antwerpse Kempen, vind je The New Challenge. De B&B is gevestigd in een pand dat heel wat tv-kijkers bekend zal voorkomen: het werd gebruikt voor de opnames van de VTM-reeks 'Matroesjka's'.

Katty en haar man Georges maakten van het gebouw een gezellig familiehotel met eetcafé. In eerste instantie verbouwde het koppel de benedenverdieping, die dienst deed als fietscafé, aangezien het naast een populaire fiets- en wandelroute ligt. Omdat er veel vraag kwam naar eten, besloten ze de keuken uit te breiden.

Ook de vraag naar kamers groeide en zo werd The New Challenge uiteindelijk een eetcafé met B&B. 'Eigenlijk droomden we van een B&B in het buitenland, maar we konden de kinderen niet loslaten', lacht Katty. Dochter Melissa kreeg zo bovendien de kans om fulltime mee te draaien in de zaak van haar ouders. Hoewel het eetcafé al sinds oktober 2018 gasten ontvangt, was het B&B-gedeelte nog niet open voor het grote publiek. De 'Met Vier in Bed'-week wordt voor Katty en Melissa dus extra spannend.

'Met Vier in Bed', woensdag 17 juli om 21.45 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers