'The Voice van Vlaanderen' strikt Eurosong-winnaar Duncan Laurence en Ava Max voor knalfinale

woensdag 22 mei 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Naast 4 topfinalisten krijgt 'The Voice van Vlaanderen' vrijdag ook hoog internationaal bezoek. Duncan Laurence, die afgelopen weekend zijn land naar de overwinning zong op het Eurovisiesongfestival, brengt in de finale voor het eerst opnieuw zijn winnende Eurosong-act op tv.

Dat maakte de Nederlander zelf bekend aan Sam, Wim en Heidi in de ochtendshow van Qmusic. Na het Songfestival verovert Duncan nu ook alle internationale hitlijsten met Arcade, dat inmiddels het meest gestreamde nummer op Spotify is.

Duncan nam 5 jaar geleden zelf deel aan de Nederlandse versie van 'The Voice'. Coach Ilse DeLange, die nu de pannen van het dak zingt in 'Liefde voor Muziek', nam hem toen onder de arm en hij schopte het tot de halve finale. Voor Duncan is het dus extra speciaal om nog eens op een Voice-podium te staan: 'Ik heb zelf mooie herinneringen aan 'The Voice', het gaat leuk zijn om die sfeer nog eens opnieuw te beleven. Dat gaat zeker emoties oproepen bij mij'.

Nog meer internationaal talent is er vrijdag bovendien van de Amerikaanse popster Ava Max, die vorig jaar doorbrak met Sweet But Psycho. Zij brengt in de finale een medley van haar grootste hit en haar meest recente nummer, So Am I.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers