'Thuis': week 44 (2019) - PREVIEW

zaterdag 26 oktober 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Thlly bemiddelt bij de Kabouters. Joren beslist naar een Halloweenfeestje te gaan. Tamara klaagt over Bob en Boowie krijgt een grote opdracht. Britney is bokkig en Karin organiseert een etentje met Kobe.

 

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 28 oktober 2019 - aflevering 4704
Kobe adviseert Waldek dat hij moet genieten van Thilly haar eigenaardigheden. Thilly zelf moet bemiddelen bij de Kabouters. De band tussen Stan en Tom wordt terug aangehaald. Joren heeft een grote taak voor school. Paulien botst op Karin.

Dinsdag 29 oktober 2019 - aflevering 4705
Tom en Karin zijn het niet eens met elkaar. Britney heeft een leuk idee om zich bezig te houden tijdens de vakantie. Thilly zet Eddy op zijn plaats. Tot grote verbazing van Tim beslist Joren naar een halloweenfeestje te gaan. Ann stelt Judith voor om Thilly een koekje van eigen deeg te geven.

Woensdag 30 oktober 2019 - aflevering 4706
Thilly blijft niet bij de pakken zitten. Tamara doet haar beklag bij Dries over Bob. Bij Boowie komt er een grote opdracht binnen. Karin en Tom krijgen een uitdaging voorgeschoteld. Rosa biedt Simonne een luisterend oor.

Donderdag 31 oktober 2019 - aflevering 4707
Marianne komt Tom een minder fijne mededeling doen. Tamara maakt zich druk over Dries. Thilly viert Halloween, maar eigenlijk heeft ze een verborgen doel voor ogen. Bob heeft goede voornemens.

Vrijdag 1 november 2019 - aflevering 4708
Tamara neemt het op voor Dries. Thilly heeft Judith het een en ander te vertellen, maar dat schiet in het verkeerde keelgat bij haar. Britney is bokkig. Simonne voelt zich emotioneel helemaal uitgeput, maar dan brengt Rosa redding. Karin heeft een etentje met Kobe.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers