'Thuis': week 45 (2019) - PREVIEW

zaterdag 2 november 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Karin wordt op haar plaats gezet en Tamara is ongerust. Britney botst met Nancy, Lowie en Adil willen beiden babysitten op kleine Leo. Tom heeft een belangrijke mededeling, Marianne en Tom hebben een stevige discussie. Viv organiseert een etentje bij Joren. Thilly gaat de confrontatie aan met Jasper.

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 4 november 2019 - aflevering 4709
Peter is nerveus. Kobe zet Karin op haar plaats. Thilly en Waldek hebben een geweldige ervaring achter de rug. Dieter probeert Britney op te peppen. Tamara is ongerust wanneer Dries niets van zich laat horen. Joren verwacht een tegenprestatie van Viv.

Dinsdag 5 november 2019 - aflevering 4710
Peter en Femke zijn het niet eens met elkaar. Nancy is prikkelbaar en Britney ondervindt dat maar al te goed. Eddy ergert zich aan de houding van Thilly, maar zij heeft echter een duidelijk plan. Lowie en Adil schuiven zichzelf naar voren als de babysitters van dienst voor kleine Leo.

Woensdag 6 november 2019 - aflevering 4711
Thilly krijgt bezoek. Tom heeft een belangrijke mededeling voor Karin. Stan spreekt af met een vriend, intussen houdt Tania Judith gezelschap. Tamara is slechtgezind. Rosa, Simonne en Angèle gaan samen naar de fitness.

Donderdag 7 november 2019 - aflevering 4712
Na een sneer van Marianne ontstaat er een verhitte discussie met Tom. Het humeur van Tamara staat nog op onweer. Simonne wil uit de dagelijkse sleur geraken. Judith kan het niet laten om Thilly de les te spellen.

Vrijdag 8 november 2019 - aflevering 4713
Eddy wil zijn maat steunen. Tom zet Marianne op haar plaats. Lowie vertelt Adil minder prettig nieuws. Viv zorgt voor een uniek en ongewoon etentje bij Joren thuis. Thilly gaat de confrontatie aan met Jasper.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers