Tijd voor citytrips in voorlaatste aflevering van 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'

zondag 24 november 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

In de voorlaatste aflevering van 'Boer zkt Vrouw Ė De Wereld Rond' op maandag 25 november, krijgen de boeren en hun uitverkoren dames de kans om mekaar beter te leren kennen tijdens een romantische trip. Of dat is toch in elk geval het opzet.

Etienne en Rebecca ruilen Santa Antao in voor een ander Kaapverdisch eiland, Santo Vicente, waar hopelijk de liefde voor elkaar kan openbloeien. In het prachtige stadje Mindelo neemt Etienne Rebecca mee naar één van zijn vaste adresjes.

Stephan en Evelien zetten voet aan grond in Montreal, de op één na grootste stad van Canada. Na een drukke en intense week met niet drie maar vier dames, kunnen de twee mekaar nu in alle rust echt leren kennen. Geeft Stephan zich eindelijk bloot?

In Bulgarije voelde Rani al lichte kriebels voor Victor. Het jonge duo verblijft in een mondain golf- en beach resort. Benieuwd of Victor een hole-in-one zal scoren.

Remco en Marianne waren al aan het rondtrippen en genieten nog steeds van de Finse natuur in Torassieppi. De twee delen een liefde voor het actieve buitenleven en proberen nu te ontdekken of ze ook naast hun hobby’s mekaars ideale match zijn.

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond', maandag 25 november om 20.35 uur. Ontknoping op donderdag 28 november om 20.35 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers