Tweede seizoen van 'Hotel Römantiek' op VIER

woensdag 31 januari 2018

Zesentwintig kandidaten, dertien vrouwen en dertien mannen, ouder dan 65 jaar, werden uitgekozen voor het tweede seizoen van het programma 'Hotel Römantiek' op VIER.

Volgens de kandidaten hebben zij in Portugal de tijd van hun leven beleefd.


Grote roze wolken pakken samen boven de Portugese kust, in de haven dobbert de zwaan op het ritme van de fado en achter de wolken schijnt de zon. Dertien vrijgezelle heren en net zoveel single dames checkten in bij 'Hotel Römantiek' op zoek naar een nieuwe liefde. De bedoeling van de reis is dan ook elkaar beter te leren kennen. Dit zijn de ingrediënten van het feelgoodprogramma' Hotel Römantiek'.

De heren zijn Julien (82), Marcel (82), Willy (81), Flamidianus (78), Guido (72), René  (72), Jan (68), Jean-Marie (66), Freddy (73), nogeen Freddy (71), Marc (72), Raf (75) en Albert (81).

De dames zijn Mariette (85), Mika (79), Gaby (78), Rosa (77), Maria (68),Harriet (71), Hilda (74), Julia (78), Antonietta (72), Ghislaine (69), Ewa (68), Mieke (67) en Josefina (75).

Otto-Jan Ham, Frances Lefebure en Sven de Leijer nemen hen bij de hand op de reis van hun leven. Met behulp van subtiele serenades, zelfgemaakte tapenades, masculiene massages en erotische filmpassages krijgen ze zelfs de oudste zintuigen weer op scherp, en aan boord van buggy's, boten, zwanen en bananen komt de lang verstoken romantiek weer tot bloei.

'Hotel Römantiek' bewijst het, men is nooit te oud om de liefde van je leven te ontmoeten en zorgt naast romantiek ook voor de nodige humor.

'Hotel Römantiek', vanaf donderdag 8 februari om 20.35 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers