Vanaf maandag nieuw op atv: 'Met Hart en Ziel'

zondag 24 maart 2013

De drie campussen van de ziekenhuisgroep Gasthuiszusters Antwerpen – Sint-Vincentius, Sint-Jozef en Sint-Augustinus – zijn het decor van een nieuwe atv-reeks 'Met hart en ziel'. Die reeks brengt het verhaal van de patiënten, verpleegkundigen en artsen van deze drie Antwerpse ziekenhuizen.

We staan op de eerste rij bij een aantal unieke hoogtechnologische ingrepen (borstreconstructie, behandeling van aangeboren doofheid, intra-operatieve bestraling,...), maar er is ook aandacht voor ontroerende menselijke verhalen, onder andere uit het palliatief dagcentrum. En aangezien de ziekenhuisgroep zowel een 'baby-friendly hospital' als de grootste materniteit van Vlaanderen huisvest, komt ook het begin van het leven uitgebreid aan bod.


Inhoud aflevering 1 – maandag 25 maart
Nierpatiënten Guido en Christiaan gaan drie keer per week aan de kunstnier, maar ze doen dat ieder op hun eigen manier. Marc maakt zich zorgen omdat zijn oudere broer gestorven is aan darmkanker. Hij wil graag weten of hij ook aan de ziekte lijdt en gaat voor een coloscopie naar het ziekenhuis...

'Met Hart en Ziel', vanaf maandag 25 maart 8 weken lang op atv.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers