Veel bekende koppen deze week bij MENT TV

maandag 4 oktober 2010

Een pak bekende koppen zetten deze week de GPS richting het MENT-mediagebouw in Gent. Ze zijn te gast in 1 van de MENT-televisieprogramma's. Iedere week geeft MENT aan 1 Vlaamse artiest, of in dit geval een duo, de eer om een week lang de 'MENT-lieveling' te zijn. De MENT-lieveling deze week is 'Als je groot zal zijn, mijn kind'. Het is de nieuwe single van Paul Severs en schoondochter Liesje.

'Als je groot zal zijn, mijn kind' wordt deze week 6 keer per dag gedraaid, telkens op het einde van ieder MENT-programma dat start om: 6.00, 9.00, 12.00, 15.00, 20.00 en 22.00 uur.


'MENT Vandaag'
In de actualiteiten-talk-show 'MENT Vandaag' zitten deze week ondermeer Jo Benna (de artiest die deze zomer een oproep deed op 'De Stip' van vtm en met Lieven Debrauwer een clip maakte), Wim Leys, Tina Rosita en Bobby Prins. Bobby Prins zal door Kurt Willem aan de tand worden gevoeld over z’n derde huwelijk. De zanger trouwde onlangs opnieuw en is tot over de oren verliefd.

Maar er zijn ook niet-showbizzgasten. Tennislegende Laurence Courtois is 1 van hen. Zij komt het 100.000 dollar toernooi Koddaert Ladies Open in Torhout toelichten. Carl Decaluwé komt praten over het boek dat hij schreef omtrent de VRT. In 'MENT Vandaag' volgt iedere dag een andere mediawatcher de showbizz- en media-actualiteit.

Andere programma's deze week zijn ondermeer '100% MENT' met alleen maar Nederlandstalige muziek, 'Hart Voor Muziek' met de hits van bij de Noorderburen en 'HIT DOSSIER' met de geschiedenis van de allergrootste hits aller tijden.

MENT zie je 8 uur per dag op Kanaal 40 van Telenet Digital TV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers