Verrassend nieuws ten huize Mannaert in 'Vossenstreken'

zondag 1 maart 2015

Gemiddeld 701.130 kijkers (live +3) zagen Vic De Wachter vorige week samen met zijn vrouw Gilda De Bal aan het werk in 'Vossenstreken'. Op maandag 2 maart heeft zijn personage Ludo Mannaert opnieuw vrouwenperikelen aan het hoofd.

Deze keer is het echter zijn 21-jarige dochter Lore (Evelien Bosmans) die voor ophef zorgt.

Ook op het werk heeft Ludo een oorlogje uit te vechten. Voor een nieuwe zaak moet hij namelijk een samenwerking aangaan met Tom Willems (Jeroen Perceval) van de Cel Geweld. De twee diensten bundelen de krachten bij de heropening van een zaak uit 2001, toen twee jonge meisjes op korte tijd spoorloos verdwenen. Maar ‘samenwerken’ staat niet meteen in Ludo’s woordenboek.

Renée Vollebreght werd op 19-jarige leeftijd ontvoerd uit haar ouderlijke woonst. Haar moeder Marleen – een gastrol voor Mieke De Groote ('Amateurs', 'Code 37', 'Cordon', e.a.) – betaalde het geëiste losgeld, maar van haar dochter ontbrak ieder spoor. Drie weken later verdween in dezelfde buurt ook de jonge Michelle Daniëls. Zij was op weg naar huis na een avondje stappen met vrienden, maar kwam daar nooit aan. Sara (Barbara Sarafian) en haar team bijten zich vast in de zaak als er na al die jaren plots lichamelijke resten teruggevonden worden van Renée.

De rechercheurs komen echter in een lastig parket te zitten wanneer wordt ontdekt dat de DNA-stalen van de meisjes in het labo werden verwisseld en de gevonden resten niet van Renée zijn, maar wel van Michelle. Als Marleen Vollebreght besluit klacht in te dienen tegen de Federale Politie, wordt Sara opgezadeld met Sven Reynders (Angelo Tijssens) van de juridische dienst, een blok aan haar been.

'Vossenstreken', maandag 2 maart om 21.40 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers