VTM zet nieuwe jaar in met (veel) muziek

vrijdag 30 december 2016

Oudejaarsavond wordt bij VTM al lachend op gang getrokken met de nieuwsjaarsspecial van 'Tegen De Sterren Op' om 23.00 uur. Daarin worden de beste sketches uit de 'Tegen de Sterren Op'-liveshow op 7 en 8 mei in het Sportpaleis naar boven getoverd.

Nathalie Meskens, Guga Baul, Tine Embrechts, Ella Leyers, Jonas van Geel, Clara Cleymans, Chris van Espen, Walter Baele en Ivan Pecnik zorgen met hun imitaties van onder andere Belle Perez, Donald Trump, Lady Gaga en Elton John voor een avond vol humor, ambiance én een flinke portie muziek. Om twaalf uur telt de cast bovendien samen met de kijkers af naar het nieuwe jaar!


Nadien volgt 'Wauters & Van Geel in Concert', het benefietconcert van Koen en Jonas waarmee ze op 30 november de Antwerpse Lotto Arena helemaal op zijn kop hebben gezet ten voordele van Rode Neuzen Dag 2016. Herbeleef om 00.35 uur bij VTM de avond vol zottigheid en verrassende muzikale gasten, zoals Natalia, Bart Peeters, Nathalie Meskens en Evi Hanssen.

Nog meer muziek en dansplaatjes om 01.25 uur met de muziekspecial '2016: Je Beleefde Het Hier!'. Daarin wordt een overzicht gegeven van de bekendste en leukste muziekacts die afgelopen jaar te gast waren bij VTM. Zo bracht Bazart haar nieuwste hit 'Goud' bij 'Jonas & Van Geel', zong Stan Van Samang 'Een Ster' op het podium van '2 Meisjes op het Strand', kroop Danira Boukhriss in de huid van Beyonce bij 'Jonas & Van Geel', en stak Ian Thomas het nummer 'Females' van Paul Michiels in een nieuw jasje in 'Liefde voor Muziek'. Dat en véél meer in '2016: Je Beleefde Het Hier!'.

'Tegen De Sterren Op Nieuwjaarsspecial', zaterdag 31 december om 23.00 uur.
'Wauters & Van Geel in Concert', de nacht van oud op nieuw om 00.35 uur.
'2016: Je Beleefde Het Hier!', de nacht van oud op nieuw om 01.25 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers