Zaterdag spannende live finale 'My Name Is Michael'

vrijdag 5 februari 2010

Christophe, Pistice, Urvin of Mitchell: Wie van deze vier mag in de huid kruipen van hun held Michael Jackson tijdens de tributeconcerten, die deze lente in de theaterzalen in Vlaanderen en Nederland gaan lopen? Het antwoord op deze prangende vraag krijgen we op zaterdag 6 februari 2010 tijdens de grote en rechtstreekse finaleshow van 'My Name Is Michael'.

De afgelopen weken hebben de twee Vlaamse en de twee Nederlandse finalisten ruimschoots bewezen dat ze zowel de zangkwaliteiten als het danstalent in huis hebben om de magie van de King of Pop weer tot leven te brengen. Voeg daarbij tonnen uitstraling en je begrijpt dat deze finaleshow een spannend en zinderend geheel zal worden met spectaculaire optredens en adembenemende performances.
 
Onze vier finalisten openen samen de finale en vormen één front op 'Don’t stop till you get enough'. Uiteraard palmen ze ook solo het podium in met de wereldbekende hits en dansmoves van Michael Jackson en laten ze het publiek in de studio en de dames en heren thuis uit de bol gaan op 'Billie Jean', 'They don’t Care About Us', 'Dirty Diana', 'Man In The Mirror', 'Smooth Criminal', 'You Rock My World', e.v.a.

In deze rechtstreekse finale komt het er voor Christophe, Pistice, Urvin en Mitchell op aan om zowel de deskundige juryleden -choreograaf Dan Karaty, zangeres Berget Lewis, singer-songwriter Ronny Mosuse en theaterproducent Albert Verlinde- als de kijkers te imponeren. Zij krijgen immers het laatste woord en zullen door middel van hun stem bepalen wie de fel begeerde hoofdrol mag vertolken in de tributeconcerten ‘My Name Is Michael’.

In deze laatste uitzending zijn uiteraard ook de vijf eerder geselecteerde mini-Michaels op het appel. We zien welk traject Romy, Laura, Annika, Mika en Lulu hebben afgelegd vanaf hun eerste auditie én ze verwennen ons met fantastische optredens. Ook voor hen wordt het een spannende avond. Hoewel ze elkaar zullen afwisselen bij de tributeconcerten, vernemen ze in deze finale wie van hen gestalte mag geven aan de jonge Michael Jackson tijdens de premièreavond.
 
De grootste Michael Jackson-hits, spetterende choreografieën en veel emotie: dat zijn de ingrediënten van de rechtstreekse finaleshow van ‘My Name Is Michael’.

'My Name Is Michael', zaterdag 6 februari 2010 om 20.20 uur op vtm.


DOSSIER: My Name is Michael (vtm & RTL 4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers