ZES staat een week lang in het teken van de Oscars

maandag 26 februari 2018

ZES draagt de beste Amerikaanse films hoog in het vaandel en is dan ook helemaal klaar voor hét filmmoment van het jaar. Op zondag 4 maart is het weer zover en staat Hollywood in rep en roer voor de uitreiking van de meest prestigieuze filmprijzen: de OSCARS®.

Van 26 februari tot en met 4 maart richt ook ZES zijn spotlights op de Academy Awards en wordt er elke dag een film die een OSCAR® in de wacht wist te slepen uitgezonden. Denk o.a. aan 'The Curious Case of Benjamin Button', het bloedstollende 'The Departed' en de beklijvende klassieker 'Rain Man'. Op woensdag 7 maart zendt ZES de highlights van de uitreikingsceremonie uit.


Later dit voorjaar pakt ZES nog uit met de gloednieuwe serie 'MacGyver'. De remake onthult een nieuwe kijk op de klassieke serie waarin de jonge MacGyver centraal staat. Wanneer hij gerekruteerd wordt door een geheime organisatie, moet hij zijn unieke problem solving skills inzetten om desastreuze rampen te voorkomen. Duct tape to the rescue! Wat staat er verder nog op het programma? Het derde (en inmiddels ook laatste) seizoen van de topserie Zoo en nieuwe afleveringen van 'Supernatural' en 'Smallville'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers