MAX presenteert: 'Het EK van Carrie & Evert'

donderdag 10 juni 2021

Het Europees kampioenschap voetbal staat op het punt te beginnen. En ook bij MAX laten we dat uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan. Carrie en Evert ten Napel zullen onder de noemer 'Het EK van Carrie & Evert' vrijwel dagelijks online en op radio aandacht besteden aan het voetbalevenement.

Vader en dochter Ten Napel trappen de EK-periode af langs het voetbalveld. Evert is begenadigd sportverslaggever en -commentator, Carrie is sportjournalist, groot voetbalfan én MAX-presentator. Samen bespreken ze, geheel in stijl, de verwachtingen: welke landen maken kans en waar moeten we zeker op letten? Vervolgens spreken ze elkaar de komende weken regelmatig via internet, volledig coronaproof, om bij te praten. Wat zijn belangrijke wedstrijden en wat zijn de voorspellingen? Compilaties van deze gesprekken verschijnen op social media en MAX Vandaag.


En er is meer! Elke werkdag belt Bert Haandrikman in 'Goeiedag Haandrikman!' met Carrie of Evert. In deze gesprekken wordt vooruitgeblikt op de wedstrijden die de betreffende dag worden gespeeld én er wordt uiteraard teruggekeken naar de afgelopen matches.

'Het EK van Carrie & Evert', elke werkdag om 07.40 uur in 'Goeiedag Haandrikman!' op NPO Radio 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers