Antoinette Hertsenberg en Yvon BeliŽn op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 14 mei 2022

Zondag 15 mei zijn presentatrice Antoinette Hertsenberg en volleybalster Yvon BeliŽn te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Antoinette Hertsenberg, de mediagast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is al ruim 25 jaar het vaste gezicht van consumentenprogramma 'Radar'. Sinds eind april is Hertsenberg te zien in het nieuwe programma 'Beter!' van de AVROTROS. In dat programma probeert de presentatrice bewoners van een volkswijk in Deventer te helpen om gezonder te leven.


Yvon Beliën, de sportgast in het tweede uur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, is voormalig volleybalster van Oranje. In februari maakte ze bekend te stoppen als international. De 28-jarige middenaanvalster speelde meer dan 250 interlands. In 2015 en 2017 won ze met Oranje zilver op het EK. Op de Spelen van Rio werd ze vierde met Nederland.

In 'De Perstribune' signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers