NPO Radio 5 presenteert: 'De Week van de Jaren 70'

vrijdag 15 september 2023

NPO Radio 5 staat van zaterdag 16 tot en met vrijdag 22 september weer in het teken van 'De Week van de Jaren 70'. Zeven dagen lang draaien de dj's heerlijke klassiekers uit de seventies.

Van Eagles tot Kate Bush, van The Carpenters tot Fleetwood Mac en van ABBA tot The Cats.


Jan Rietman opent 'De Week van de Jaren 70' op zaterdag 16 september om 6.00 uur. De hele week draaien de dj’s onder meer hun favoriete singles uit de seventies. Ze laten eerst de bekende A-kant horen, later gevolgd door de doorgaans minder befaamde B-kant, die vaak onterecht onbekend is. Ook is er aandacht voor typische jaren 70-zaken, van woon- en modetrends tot belangrijke nieuwsgebeurtenissen.

Stemmenspel
Tijdens 'De Week van de Jaren 70' kunnen luisteraars meedoen aan Het Stemmenspel. In elk programma zijn drie bekende stemmen uit het verleden te horen. De hamvraag is steevast: wie zei dit?

Toplijst
Afsluiter van 'De Week van de Jaren 70' is de door de luisteraars samengestelde 'Evergreen Toplijst van de Jaren 70', te horen op vrijdag 22 september van 6.00 tot 20.00 uur. Stemmen kan van zaterdag 16 september 8.00 uur tot en met woensdag 20 september 12.00 uur via nporadio5.nl.

Persbericht NPO Radio 5
https://www.nporadio5.nl/

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Frits, Ad, Henny, Edwin en Estavana zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

'Beter Laat Dan Nooit', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers