Mark en Mai doen deze zomer de ochtendshow op NPO 3FM

maandag 20 juni 2022

Het is de laatste week van 'Sanders Vriendenteam' en vanochtend maakte 3FM-dj Sander bekend wie deze zomer de ochtendshow tijdelijk overneemt. Het zijn 3FM-collega Mark van der Molen mét Mai Verbij.

Ondanks dat Mai een nieuwe naam is op NPO 3FM, heb je haar misschien al wel eens op de radio voorbij horen komen. Mai presenteert namelijk 'De Wereld van BNNVARA' en 'Dijkstra en Everblij Ter Plekke' op NPO Radio 1. Ook is Mai al eens eerder te gast geweest in de ochtendshow van Sander wanneer het ging om muziek uit Azië, zoals K-pop! Sander sprak in de uitzending met de twee vervangers, en Mai liet weten er enorm veel zin in te hebben.


Mark en Mai
'We gaan proberen om de zon te laten schijnen, ook al is het een bewolkte zomer', legt Mark aan Sander uit wanneer hij aan hem vraagt wat mensen aankomende zomer kunnen verwachten. 'Met Mai moet dat wel lukken, en ik ga daar ook mijn uiterste best voor doen.'

In de nieuwe show gaan ze bijvoorbeeld op zoek naar het ideale vakantiepakket. 'We gaan op zoek naar dingen die mensen standaard meenemen op vakantie, niet je tandenborstel of een fles shampoo, maar iedereen heeft wel een ding dat ze standaard als goodluck charm in de auto ophangen of meenemen naar een bungalowpark.' Aan het eind van de inval-periode willen ze alle verzamelde spullen weggeven als hét ideale vakantiepakket!

Vanaf 24 juni hoor je Mark en Mai de hele zomer elke maandag t/m vrijdag tussen 6.00 en 9.00 uur op NPO 3FM.

Bron: NPO 3FM
https://www.npo3fm.nl/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers