Luistercijfers: SLAM! scoort hoogste marktaandeel ooit

woensdag 23 november 2022

SLAM! schrijft geschiedenis. Het radiostation scoort de beste luistercijfers sinds haar bestaan. In de doelgroep 20-49 jaar behaalt SLAM! in sept-okt' 22 een marktaandeel van maar liefst 3,9%. Dit is het hoogste marktaandeel dat de zender ooit heeft gescoord.

Ook in de doelgroep Mannen 20-34 jaar breekt de zender haar records. In de periode sept-okt ’22 heeft het station in deze doelgroep een marktaandeel van 8,9%. Ook dit is nog nooit eerder voorgekomen in de geschiedenis van de zender. Dit blijkt uit de meest recente luistercijfers van het Nationaal Luister Onderzoek, uitgevoerd door GfK, die zojuist bekend zijn gemaakt.


Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: 'Wat een ongekende luistercijfers! Dit is het jaar van SLAM!. We blijven keer op keer records breken. Het is fantastisch om te zien dat onze nieuwe ‘Boost Your Life’ belofte en nieuwe programmering zijn vruchten afwerpt. Ook waren we afgelopen maand live te horen en te zien vanaf Amsterdam Dance Event. Helemaal raak in onze doelgroep met live-sets en interviews van de grootste dj’s ter wereld. De energie knalde uit de speakers en… daar pakken we natuurlijk mee door. We gaan knallend het jaar uit met een 'Housuh in de Pauzuh XL'-editie.'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers