Radiozender 'Sublime' groeit en lanceert 'The Sublime Weekend Mix by DJ Rob Manga'

maandag 29 juni 2020

Het marktaandeel van Sublime op vrijdagavond zit flink in de lift. Het bereik van de middagshow 'Funky Friday' en de late night show 'Sublime Smooth' zijn beiden opnieuw sterk gestegen in de laatste metingen.

Om de vrijdagavond compleet te maken, lanceert Sublime op vrijdag 3 juli het nieuwe radioprogramma: 'The Sublime Weekend Mix by Rob Manga'.


'The Sublime Weekend Mix by Rob Manga' zal elke vrijdag te horen zijn na Funky Friday, tussen 19.00 en 21.00 uur. Dj Rob Manga sluit perfect aan bij de muziek van Sublime. De Amsterdamse dj stond eerder in het voorprogramma van onder andere Chaka Khan, Nile Rodgers & Chic, Gregory Porter, Angie Stone, Earth,Wind & Fire en De La Soul. Manga stond 8 keer op North Sea Jazz en creëerde een grote achterban door tien jaar lang zijn eigen clubavonden in Paradiso te organiseren. De nieuwe show brengt een non-stop mix met de lekkerste funky, soulvolle en dansbare vibes.

Het nieuwe radioprogramma completeert naast 'Funky Friday' en 'Sublime Smooth' de vrijdagavond op Sublime. 'Funky Friday', waarin dj Jaap Brienen het weekend feestelijk inluidt met de beste soul-, jazz-, funk- en discoplaten, zag het marktaandeel in een jaar tijd stijgen met 33%. Ook het late night programma 'Sublime Smooth' gepresenteerd door Francis Broekhuijsen, met een mix van relaxte en romantische balads en bijzondere 'spoken word'-items, groeit volgens recente metingen met 43%.

Sebastiaan van Rijnsoever, Managing Director van Sublime: 'We willen met Sublime meegaan met de 'groove' van het leven en de dag van onze luisteraars. De vrijdagmiddag en -avond vormen de overgang tussen de werkweek en het weekend, waarin luisteraars zin hebben in ontspannen en samen een feestje bouwen. We bouwen de avond op Sublime op met 'Funky Friday', dan door met 'The Sublime Weekend Mix' en zorgen met 'Sublime Smooth' voor een zachte en warme landing in de nacht.'

'The Sublime Weekend Mix by Rob Manga' is vanaf vrijdag 3 juli elke week tussen 19.00 en 21.00 uur te beluisteren op Sublime.

Persbericht Sublime
https://sublime.nl/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers