'3Doc: De Wereld aan je Voeten' bij de VPRO

maandag 7 oktober 2019

De documentaire 'De Wereld aan je Voeten' speelt zich af op een cruciaal moment in ieders leven. Op je achttiende zwaai je je jeugd gedag; een nieuw leven tegemoet.

Michiel van Erp volgt aan aantal Utrechtse kinderen van 2010 tot en met 2018, het jaar dat ze 18 werden. Welke gebeurtenissen in hun leven maken hen tot de persoon die ze zijn geworden?

'3Doc: De Wereld aan je Voeten' toont de reflecties van zeven Utrechtse kinderen op de meest belangrijke momenten van hun jeugd. Hoe is het om op te groeien zonder vader, of juist dag in dag uit met hem te werken? Valt het leven op kamers mee of tegen? Voelt de liefde voor eeuwig of denk je nog vrij over relaties? En hoe zie je je toekomst als werkende?

Terugkijkend op levensbepalende gebeurtenissen maken de hoofdpersonen de balans op. '3Doc: De Wereld aan je Voeten' is een uniek document van herkenbare, maar ook enorm verschillende huiselijke situaties, met de stad Utrecht als gemeenschappelijke deler.

Regie: Michiel van Erp. Geproduceerd door De Familie Film & TV, in coproductie met VPRO. Tot stand gekomen met steun van NPO fonds, CoBO, RTV Utrecht en Fentener van Vlissingen Fonds.

'3Doc: De Wereld aan je Voeten', dinsdag 8 oktober om 20.25 uur op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers