All I Want For Christmas, is... MTV!

zondag 7 december 2008

MTV zorgt voor totale ontspanning tijdens de feestdagen door, naast de vaste weekendbreaks, elke dag een andere marathon uit te zenden. Tijdens eerste en tweede kerstdag staat MTV zelfs in het teken van X-treme Marathons. Hitseries 'The Hills' en 'Cribs' worden 24 uur lang van 06:00 uur tot 06:00 uur non-stop uitgezonden. MTV biedt genoeg vermaak om de donkere decembermaand volledig relaxed door te brengen!

<


STRONG>X-treme Marathons 'The Hills' en 'Cribs'
Op eerste kerstdag zorgen Lauren en haar vriendinnen Heidi, Audrina en Whitney voor de broodnodige glitter en glamour tijdens The Hills X-treme Marathon. Een realityshow over glamour, maar vooral over de wereld die in het kielzog ligt van al deze pracht en praal. Het 'overleven' in de grote stad lijkt niet zo gemakkelijk als de meiden voor ogen hebben. De populaire serie is al bekroond met 3 Teen Choice Awards.

Tweede kerstdag zendt MTV de extreme marathon van de hitserie 'Cribs' uit; 24 uur lang wegzwijmelen bij het luxe leventje van de hedendaagse sterren. In 'Cribs' krijg je de unieke kans een blik te werpen in de 'kasten van huizen' van bekende sporters, grootse rappers en andere sterren.

Kerst minimarathons
Tijdens de kerstvakantie kun je elke werkdag tussen 13.00 uur en 15.30 uur genieten van een kerst minimarathon. Het spits wordt 22 december afgebeten met een 'My Super Sweet 16'-marathon. Deze middag kun je ongestoord genieten van jaloersmakende verjaardagsfeesten van kersverse Sweet 16-ers.
Op 23 december staat MTV in het teken van een 'MADE'-marathon. In 'MADE' leren verschillende experts aan onopvallende tieners hoe zij hun dromen kunnen verwezenlijken. De weg naar succes is lang, maar met de juiste begeleiding is alles mogelijk...

Een dag later, op 24 december, krijgen Sweet 16-ers hun verdiende loon in 'Exiled'! In dit programma worden de meest verwende tieners uit 'My Sweet 16' naar allerlei uithoeken van de wereld gestuurd. Hier worden zij wegwijs gemaakt door inheemse tieners.

De 'Pageant Place'-marathon, waar je uitgebreid kennis kunt maken met Miss USA, Miss Teen USA én Miss Universe zorgt op 29 december voor genoeg vermaak. Is het leven van een Miss wel zo perfect? Volg alle blunders, de onderlinge concurrentie, de intense ruzies en vooral drama, heel veel drama!

Ondanks dat Tila Tequila meer dan twee miljoen MySpace vrienden heeft, is ze nog steeds eenzaam en alleen. En daar wil ze nu verandering in brengen. Tijdens de 'Tila Tequila'-marathon op 30 december vechten zowel 15 hetero mannen áls 15 lesbische vrouwen om het hart van cyber-hottie Tila Tequila.

Op 31 december volgen we Domenico in zijn zoektocht naar de ware liefde in de 'That's Amore'-marathon. In 'Tila Tequila' maakte de Italiaan al een onuitwisbare indruk. Nu zijn voor hem de rollen omgedraaid en werpen de vrouwen zich nu aan zijn voeten. Wie van de dames krijgt een 'shot at love' met Domenico?

Oudejaarsavond
Om alvast in een feestelijke stemming te komen, zendt MTV op oudejaarsavond vanaf 20.15 uur de 'Top 50: Best of 2008' uit. Nog één keer kun je ongestoord genieten van alle lekkerste tracks van 2008! En alsof dat nog niet genoeg is kun je vanaf 00:00 uur ongestoord genieten van de absurdistische Britse 'Fur TV'-marathon. De kleine gelikte womanizer Lapeño en de luie, maar loyale Fat Ed zorgen samen met de seksverslaafde Mervin voor een knallend begin van het nieuwe jaar.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders Halloween' (Videoland)

In deze speciale halloweeneditie zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

'Videoland Première: De Verraders Halloween', om 23.06 uur op RTL 4.

Dossiers