Amanda uit 'Gouden Kooi' in 'Spuiten en Slikken' (BNN)

vrijdag 21 maart 2008

Aanstaande zondag gaat het zesde seizoen van Spuiten en Slikken van start. Filemon Wesselink trekt samen met Nicolette Kluijver en Dennis Storm weer een heel blik seks- en drugsonderwerpen open. Amanda uit De Gouden Kooi en Big 2 van The Opposites zijn Filemons tafelgasten deze eerste aflevering. Zondag 23 maart begint de eerste uitzending van Spuiten en Slikken om 22.40 uur tot 23.20 uur bij BNN op 3.

A


manda is de relprinses van De Gouden Kooi. Een paar jaar geleden was het nog haar ambitie om non te worden, maar in Spuiten en Slikken komt ze uitleggen hoe ze dan toch in De Gouden Kooi belandde. In het RTL-programma heeft Amanda een relatie met Brian, maar ging ze ook vreemd met zijn aartsrivaal Huub. Verder zoent ze  er vrolijk op los met bijna alle andere bewoners, inclusief een respectabel aantal vrouwen. Aan tafel praat ze met Filemon openhartig over haar nieuwsgierigheid ten opzichte van seks en haar geëxperimenteer met drugs.

De andere tafelgast van Filemon is Twan, oftewel Big 2: de lange witte (en naar eigen zeggen knapste) helft van rapduo The Opposites! Hij groeide op in het suffe Heiloo, maar maakt hij dat nu goed met extra seks, drugs en rock 'n' roll? Big 2 claimt niet zonder seks te kunnen en hij zit nog steeds met smart te wachten op z'n eerste triootje.

Aangezien minister Hirsch Ballin van Justitie er alles aan gaat doen om growshops te verbieden, schuift ook GroenLinks kamerlid Tofik Dibi aan bij Filemon. Dibi stelt dat het CDA iedere kans aangrijpt om het legale bestaan van softdrugs te laten verdwijnen.

Verder in deze eerste uitzending: Nicolette doet mee aan een magische heksenceremonie, waarbij ze een hallucinerende 'heksenzalf' als drug gebruikt. In de nieuwe rubriek Kutvragen en Klotebrieven beantwoordt Dennis een brief van een kijker die onzeker is over zijn kromme penis. Is dat raar om te hebben, of vervelend voor vrouwen? Of zitten er misschien ook voordelen aan?

'Spuiten en Slikken', 6de seizoen, vanaf zondag 23 maart om 22.40 uur bij BNN op 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers