Anna Gimbrère en Hein Vergeer op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 15 februari 2020

Zondag 16 februari zijn tv-presentator Anna Gimbrère en oud-schaatser Hein Vergeer te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Anna Gimbrère, de mediagast in 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is wetenschapsjournalist en tv-presentator. Ze brak door met het programma 'Galileo' en is een geliefde gast in talkshows. Binnenkort presenteert ze voor de NTR het nieuwe programma 'Bodem in Zicht', waarin Gimbrère samen met Eva Cleven op zoek goed naar het verhaal achter veelgebruikte en waardevolle grondstoffen als goud, lithium en fosfaat.

Hein Vergeer, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, laat zijn licht zondag schijnen op het WK Afstanden in Salt Lake City. Vergeer zelf stamt nog uit de tijd van vóór het WK Afstanden: de tijd van openluchtbanen en van de kernploeg. Vergeer werd in de jaren tachtig twee keer wereldkampioen en twee keer Europees kampioen allround. Na zijn loopbaan werd hij succesvol zakenman.

In 'De Perstribune' signaleert de vaste mediakenner Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor het aangekondigde eind van 'De Wereld Draait Door' in het algemeen en de rol van de tafeldame of -heer in het bijzonder.

'De Perstribune' wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers