AVRO's 'Opium op 4' live vanaf de Parade

donderdag 24 juli 2014

Het AVRO-radioprogramma 'Opium op 4' zendt op vrijdag 25 juli live uit vanaf de Parade in Utrecht. Presentator Jan Mom ontvangt onder anderen Jules Deelder en oud-doelman Hans van Breukelen, die vrijdagavond optreden op het reizende theaterfestival.

'Opium op 4' is op 25 juli vanaf 22.40 uur te beluisteren op Radio 4 of live bij te wonen op de Parade in Utrecht.


AVRO-presentator Jan Mom spreekt uitgebreid met Jules Deelder over Deeldelirium, de muzikale voorstelling die hij opvoert met zijn band Deeldeliers. Oud-doelman Hans van Breukelen heeft tweemaal op de Parade geschitterd in de Sportmonologen en vertelt in 'Opium op 4' over deze opmerkelijke carrièreswitch.

Naast gesprekken met theatermakers is er veel live muziek. Ellen ten Damme, het Ragazze Kwartet en Nora Fischer zijn live te horen in de uitzending van 'Opium op 4'. Ook zijn er theater- en sfeerreportages, die rechtstreeks op de Parade in Utrecht zijn gemaakt.

'Opium op 4', vrijdag 25 juli om 22.40 uur op Radio 4.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders Halloween' (Videoland)

In deze speciale halloweeneditie zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

'Videoland Première: De Verraders Halloween', om 23.06 uur op RTL 4.

Dossiers