Bastiaan Ragas, 3JS en Van Huys Uit bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 13 september 2019

Van zaterdag 14 september tot en met vrijdag 20 september staat er weer een vol programma met veel muziek klaar bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Een overzicht hieronder.

 

 

'Wekker-Wakker-Weekend!' – Elke zaterdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
In 'Wekker-Wakker-Weekend!' maakt Jan Rietman zaterdag de volledige lijst met namen bekend voor Los Vast, de reünie. Dat vindt op zaterdag 21 september in het oude Luxor Theater in Rotterdam plaats. Verder staat de Zac Brown Band centraal in Country Roads en gaat het in Liefde voor muziek over de Nederlandse topband Golden Earring. Ook praat Jan met Bart Peeters over het boek dat over Anneke Grönloh gaat; zij is zaterdag precies één jaar geleden overleden.

'Je Dag is Goed' – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag zijn ochtendprogramma 'Je Dag is Goed'. Hierin staan goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal. Zoals elke week sluit caberatier Roel C. Verburg de week af met een zelfgeschreven lied.

'Haandrikman!' – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma 'Haandrikman!' is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste muziek en natuurlijk belt Bert Haandrikman met de jarige van de dag. MAX Vandaag-nieuws komt er van Renate Evers.

'De MAX!' – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Manuëla Kemp en Henkjan Smits ontvangen Marcel Kapteijn en Boelo Klat op woensdag in 'De MAX!'. Marcel Kapteijn zat in de band Ten Sharp en is met de hit 'You' nog altijd dagelijks over de hele wereld te horen. Toetsenist Boelo Klat wist zich muzikaal helemaal te vinden bij Marcel, wat leidde tot een duo-project. De 3JS toeren momenteel in Nederland met hun clubtour. Vrijdag staat de band in Club de MAX! Dat is niet alles, want de gehele week komen iedere uitzending muzikale gasten langs voor een live-optreden in 'De MAX!'.

'TinekeShow' – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Op vrijdag is Bastiaan Ragas bij 'TinekeShow' te gast. Dit jaar is Bastiaan op verschillende plekken te zien op het podium. Hij toert rond met zijn eigen liedjes, maar laat ook bekende covers horen. Verder zijn de heren van Van Huys Uit in de studio. Deze nederpopband was genomineerd voor een 100% NL Award in de categorie 'Doorbraak van het Jaar'. Van Huys Uit staat garant voor mooie popliedjes!

'Ron Wacht op de Nacht' – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma 'Ron Wacht op de Nacht'. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in ­de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers