Bastiaan van Schaik en Johan Vlemmix te zien in een nieuw seizoen van 'Steenrijk, Straatarm'

maandag 3 september 2018

In het derde seizoen van het populaire SBS6-programma 'Steenrijk, Straatarm' ruilen opnieuw acht steenrijke Nederlanders van huis en portemonnee met acht straatarme gezinnen.

Onder de rijken zijn dit seizoen voor het eerst ook twee bekende Nederlanders te zien: Johan Vlemmix en Bastiaan van Schaik. 'Steenrijk, Straatarm' is vanaf 4 september te zien bij SBS6.


Zo ruilen Bastiaan van Schaik en zijn vriend, fotograaf én influencer, Ramon van leven in de eerste aflevering met een familie uit de Amsterdamse Vogelbuurt. Lukt het de topstylist en de fotograaf om te aarden in deze echte volkswijk? En kan de arme familie Streur haar draaien vinden op de rode loper?

Ook rasondernemer Johan Vlemmix doet mee aan 'Steenrijk, Straatarm', samen met zijn zoon Joep. Zij verlaten hun kapitale villa in Eindhoven om af te reizen naar het dorpje Ederveen. Hier woont het gezin Möller, bestaande uit vader Bennie, moeder Gladys en hun 6 kids. Hoe gaan de Möllers reageren op een villa die voorzien is van bioscoop, zwembad, restaurant én discotheek? En wat gebeurt er als Johan en Joep zich realiseren dat ze slechts 35 euro per week te besteden hebben?

Daarnaast ruilt onder anderen het steenrijke kunstenaarsduo Barbara en Jolanda met een gothic-familie uit Delft en verlaat de rijke autohandelaars- en vastgoedfamilie Van Maaren het idyllische Ibiza om met een weekbudget van een paar tientjes hun draai te vinden in een gezellige volksbuurt in Vianen.

'Steenrijk, Straatarm', dat in het eerste seizoen gemiddeld 1 miljoen kijkers per aflevering trok, wordt geproduceerd door Vincent TV Producties.

'Steenrijk, Straatarm', wekelijks vanaf dinsdag 4 september om 20.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers