Beau en 'Deal Or No Deal' vanaf maandag bij RTL 5

dinsdag 28 augustus 2007

Vanaf maandag 3 september is 'Postcode Loterij: Deal Or No Deal' dagelijks bij RTL 5 te zien. Bij deze spannende spelshow draait alles om lef, strategie en de kunst om op het juiste moment een deal te sluiten en de hoofdprijs van 250.000 euro in de wacht te slepen. Presentator Beau van Erven Dorens helpt met zijn kenmerkende humor de kandidaat en stelt ze voor de prangende vraag: deal or no deal?

T


wintig kandidaten, elk met een doos met daarin een onbekend geldbedrag. Degene die het snelste de openingsvraag goed beantwoordt, mag proberen dozen weg te spelen. De bank doet dan een bod en dan is het aan de kandidaat om of dit bod te accepteren, of om juist verder te spelen. Wie heeft er stalen zenuwen en genoeg lef om tot het uiterste te gaan tot er nog twee dozen over zijn? Want dan volgt de ultieme vraag: ingaan op het definitieve bod van de bank of kiezen voor de inhoud van de eigen doos? Daarnaast wordt in elke aflevering de winnende dagpostcode van de Postcode Loterij bekend gemaakt. 'Postcode Loterij: Deal Or No Deal' is de afgelopen jaren in meer dan 25 landen dť kijkcijferhit onder de spelshows.

'Deal or No Deal', vanaf maandag 3 september, om 18.55 uur bij RTL 5.

DOSSIER: RTL Nederland neemt Tien over

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers