Beau van Erven Dorens presenteert hypnoseshow 'You're Back In The Room'

donderdag 27 augustus 2015

Vanaf vrijdag 28 augustus presenteert Beau van Erven Dorens de nieuwe sensationele hypnoseshow 'You're Back In The Room' bij RTL 4.

In dit komische spelprogramma proberen vier deelnemers die elkaar niet kennen zoveel mogelijk geld bij elkaar te verdienen door hele, schijnbaar eenvoudige opdrachten uit te voeren. Echter, voordat zij gaan spelen, worden ze onder hypnose gebracht door hypnotiseur Rinke Jacobs. Hij fluistert ieder van hen afzonderlijke opdrachten in waardoor het spelen van het spel een stuk moeilijker wordt. Hierdoor saboteren zij onbewust hun kansen om geld te verdienen met hilarische gevolgen. Hoe goed de kandidaten omgaan met hun hypnotische hindernissen bepaalt hoeveel geld ze gezamenlijk verdienen.


Beau van Ervan Dorens probeert er als charismatische spelleider voor te zorgen dat alles nog enigszins in goede banen loopt. Rinke Jacobs heeft bekendheid verworven door deelname aan diverse televisie- en radioprogramma’s en hij heeft honderden mensen in hypnose begeleid. Hij geeft aan dat hypnose niets met het bovennatuurlijke heeft te maken en iedereen dit proces kan (aan)leren.

Het programma bestaat uit drie spelrondes: een creatieve ronde waarin de kandidaten hun artistieke kant mogen laten zien, een quiz met de meest eenvoudige vragen en een ronde waarin de kandidaten worden bijgestaan door bekende Nederlanders. Na de drie spelrondes wordt in het finalespel uiteindelijk bepaald hoeveel van het verdiende geld de kandidaten daadwerkelijk mee naar huis mogen nemen. Maar uiteraard worden ze voor dat beslissende spel ook eerst nog even onder hypnose gebracht...

De vierdelige reeks 'You're Back In The Room', naar het gelijknamige succesvolle Engelse format, wordt geproduceerd door Blue Circle.

'You're Back In The Room', vanaf vrijdag 28 augustus om 20.30 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers